Nieuwe ontwikkeling: het repareren/maskeren van lakschade aan uw auto met de lakreparatieset van AutoStickerOriginal

De innovatieve oplossing tegen krassen in de lak: met de lakreparatieset kunt u snel en eenvoudig een lakschade maskeren - met een laksticker in de exacte kleur van uw voertuig. Bijna elke autobezitter heeft het al een keer meegemaakt: een kras in de lak of steenslag. Dit is niet mooi, en levert een hoop ergernis en frustratie op. Het opnieuw spuiten van de lak kan een dure reparatie worden. Deze hoge kosten kunt u zich nu besparen, door met de autolak-reparatieset de krassen te bedekken met een passende sticker in de juiste kleur

 

De lak-reparatieset - ongecompliceerd krassen op uw auto maskeren.

Parkeerschade, kinderen die spelen met een bal, een steenslag op de snelweg door de vrachtauto die voor u rijdt, of langs een struikgewas rijden. Ze kunnen allemaal de oorzaak zijn van krassen op uw auto. Maar deze zijn moeiteloos en goedkoop te verwijderen met onze autolak reparatieset. Plak eenvoudig de juiste sticker in de kleur van uw auto op de schade, en de kras is verleden tijd. Zo eenvoudig is het nog nooit geweest!

Uw voordelen bij AutoStickerOriginal:
  • Deze stickers zijn alleen bij ons verkrijgbaar!
  • Geschikt voor alle merken en kleuren auto's en andere voertuigen (motoren zijn helaas uitgesloten)
  • De stickervellen en stickers zijn in 15 verschillende soorten en maten beschikbaar
  • Wereldwijd verzenden wij gratis de stickers

Bestel uw autolak-stickers in de kleur van uw voertuig

Elk merk hanteert vaak zijn eigen kleurcodes, en deze kunnen verschillen per model en bouwjaar. Er zijn diverse manieren om aan de juiste kleurcode van uw auto te komen. De juiste kleur van uw auto kunt u eenvoudig vinden.

  • Heeft u een voertuig met Nederlands kenteken? Dan is het kenteken invullen in het bestelformulier al voldoende, en zal AutoStickerOriginal de kleurcode aan de hand van het kenteken kunnen opvragen.
  • In uw originele autopapieren staat uw chassisnummer (identificatienummer). U belt met uw autodealer en vraagt of hij u de kleurcode van uw voertuig kan geven. De dealer vraagt naar het chassisnummer van uw voertuig, u geeft hem het chassisnummer van uw voertuig. De dealer zal direct de kleurcode van uw voertuig vermelden.

Bestel hier uw lak-reparatieset »

Zo makkelijk maskeert u lakschade aan uw auto!

Met de autolak-reparatieset kunt u kleine en grote krassen van uw voertuig maskeren. Met de speciale accessoires kunt u specialistisch te werk. Dat werkt zo:

  1. Poets de plaats waar de kras is gevestigd schoon, zodat deze vrij is van vet en vuil.
  2. Kies de laksticker die het beste past van het stickervel, of snijd zelf de sticker op maat met een vlijmscherp mesje
  3. Breng de laksticker voorzichtig aan (met bijvoorbeeld het puntige pincet).
  4. Goed aandrukken, en klaar!

De autolak-reparatieset is de absolute wereldprimeur gebleken, en maakt gebruik van echte lak. Met de juiste verfsticker in het juiste formaat en kleur is het zelfs mogelijk om zeer kleine krassen en lakschade aan de auto te verwijderen. Snel en eenvoudig lakschade repareren doet u met AutoStickerOriginal!

Bekijk de instructievideo, en u weet hoe AutoStickerOriginal werkt.

Vul het bestelformulier volledig in en bestel AutoStickerOriginal stickers, en repareer al uw lakschade.

Garantie en veiligheid

Met trots melden wij u dat wij zijn aangesloten bij Thuiswinkel Waarborg. Dit geeft u zekerheid over wat u koopt. De website en het bestelproces maken tevens gebruik van een beveiligde verbinding.

Meer informatie over de garantie die wij leveren op de stickers is te lezen op de pagina met veelgestelde vragen, of scroll helemaal naar beneden om de wettelijke en fabrieksgarantie voor uw product te lezen.