Afdekken van kentekenplaatgaten
Lelijke gaten in kentekenplaten bedekken met autokleurige stickers


Wie de juiste, individuele nummerplaat wil aanbrengen op het voertuig dat hij heeft gekocht, wordt vaak geconfronteerd met lelijke gaten in het lakwerk. Deze stammen af van de vorige nummerplaten, die waarschijnlijk iets groter waren als de eigenlijke nummerplaten en mogelijk ook anders waren geplaatst. Het is duidelijk dat zulke gaten zo goed zijn voor hen die zich willen bedekken en zich zo onzichtbaar willen maken. AutoStickerOriginal heeft een oplossing voor u die even praktisch als professioneel is: autostickers in de kleur van de auto van alle bekende voertuigmodellen die gemakkelijk over het eerder opgevulde schroefgat kunnen worden geplakt.

In tegenstelling tot lakschade door krassen of steenslag, die te wijten is aan onhandigheid of pech, zijn de "ontsieringen" door kentekenplaatgaten het gevolg van de niet-uniformiteit van de mogelijke kentekenplaatformaten in het Duits Volgens bijlage 4 van het Voertuigregistratiebesluit zijn in dit land de volgende afmetingen toegestaan of voorgeschreven:

  • nummerplaat met één regel: Maximale breedte: 520 mm, hoogte: 110 mm.
  • Tweeregelige nummerplaat: Maximale breedte: 340 mm, voor twee- en driewielige motorvoertuigen 280 mm, hoogte: 200 mm.
  • Verminderde nummerplaat van twee regels: Maximale breedte: 255 mm, hoogte: 130 mm.

Wanneer kentekenplaten worden verwisseld - meestal bij de wisseling van eigenaar - verschijnen er vaker dan verwacht hulzen van lelijke gaten, afhankelijk van het formaat waaraan de nieuwe eigenaar de voorkeur geeft. In ieder geval is het begrijpelijk dat zij op lange termijn willen verdoezelen wat zij hebben nagelaten.

Als nummerplaten gaten achterlaten, kunt u die dankzij ons permanent afdekken.

Uiteraard moet een dergelijke bekleding zo professioneel mogelijk gebeuren, zonder al te veel inspanning te vergen of onnodige kosten te veroorzaken. Een belangrijk aspect is ook dat de stickers waarmee u de gaten van de oude nummerplaten bedekt, precies bij de desbetreffende autokleur moeten passen. Vooral in dit opzicht zou u gebruik moeten maken van het zeer ruime aanbod van AutoStickerOriginal: Wij kunnen U verfstickers leveren in alle kleurcodes van alle bekende fabrikanten en automodellen voor verfijning. Indien u niet zeker bent van uw eigen kleurcode, kunt u deze bij uw autodealer achterhalen op dezelfde basis als het chassisnummer dat in het kentekenbewijs is vermeld.  

Waar moet u nog meer op letten bij het dichten van de gaten in de kentekenplaathouder

Wij willen erop wijzen dat het meestal niet voldoende is om de gaten veroorzaakt door de schroeven van de speciale nummerplaten met plakband af te plakken. Vóór het afdekken moeten ook de gaten vakkundig worden opgevuld met een geschikt vulmiddel. Pas hierbij op voor conventionele siliconen, die problemen kunnen veroorzaken als de lak later wordt gerepareerd. Het is beter om een snel uithardende plastic lijm te gebruiken. Als u de gaten van de nummerplaat van binnenuit opvult en vervolgens het overtollige plastic aan de buitenkant met een plastic schraper gladstrijkt, kan alles prachtig worden afgedekt met onze sticker in de oorspronkelijke kleur. Dit geldt overigens ook, ALS u bijvoorbeeld de parkeersensoren niet wilt verven, maar ze gewoon in een overtuigende kleur wilt overplakken. Wij bieden ook professionele hulp bij deze en andere problemen.

 

     Print this page
Selecteer taal
NederlandsDuitsengels

Thuiswinkel Waarborg - Controleer hier de geldigheid! Ecommerce Europe Trustmark

Automerken
Automobile-logos-3Automobile-logos-4
Betalen

AutoStickerOriginal ondersteunt onder andere de volgende betaalmethodes:

American Express

VISA

ELV

MasterCard

Paypal iDeal